Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ !

ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

 
 
 

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με χρέωση οποιασδήποτε χρεωστικής κάρτας ή πιστωτικής κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τύπου VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS και DINERS. Η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι απόλυτα ασφαλής. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οδηγείστε απευθείας σε ασφαλή ιστοσελίδα της Συνεργαζόμενης με εμάς Τράπεζας, όπου καταχωρούνται τα στοιχεία σας. Σημειώνεται ότι τα στοιχεία που γνωστοποιείτε όπως πχ αριθμός πιστωτικής κάρτας καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της Συνεργαζόμενης με εμάς Τράπεζας και δεν καταχωρούνται στην βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο για εσάς επίπεδο ασφάλειας. Στη συνέχεια η Συνεργαζόμενη Τράπεζα ελέγχει τα ανωτέρω στοιχεία της κάρτας και μας ενημερώνει ηλεκτρονικά για την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής. Όταν εγκριθεί η συναλλαγή ενημερώνεστε με ανάλογο μήνυμα. Αν απορριφθεί η συναλλαγή από την Τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να επιλέξετε την χρέωση αντικαταβολής και να πληρώσετε με μετρητά στον courier ή στο κατάστημα που θα παραλάβετε. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€ ανά παραγγελία εντός Ελλάδος και 5€ ανά παραγγελία για Κύπρο.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ.Λογαριασμού: GR2001721540005154084627416

Δικαιούχος: Χάνου Ελένη

Στο πεδίο «Αιτιολογία Προς Δικαιούχο» τοποθετήστε τον σχετικό αριθμό παραγγελίας σας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή μέχρι την επιβεβαίωση της Τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για την λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες.